Δεκέμβριος 2013

Τα πιο αναμενόμενα παιχνίδια του 2014

Νέα χρονιά μας έρχεται και περιμένουμε πως και πως τις νέες κυκλοφορίες για να κάψουμε το μυαλό μας μπροστά από την οθόνη μας.

Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να δείτε τα 14 πιο αναμενόμενα παιχνίδια. Προμηθευτείτε με πολύ ελεύθερο χρόνο και όρεξη και ετοιμαστείτε!

Σας ευχόμαστε Ευτυχισμένα Χριστούγεννα

Η γιορτές έφτασαν και όλοι προετοιμαζόμαστε για το γιορτινό τραπέζι.

Σας ευχαριστούμε για την καθημερινή σας επίσκεψη και σας ευχόμαστε καλές γιορτές γεμάτες με αγαπημένα πρόσωπα και ευτυχία.

Τα πιο αναμενόμενα παιχνίδια 2013-2014

Ένα πράγμα ξέρουμε ότι ισχύει σίγουρα για τους gamers στην χώρα μας. Περιμένουν περισσότερα και καλύτερα νέα παιχνίδια για να τα λιώσουν.

Ετοιμαστείτε να δείτε στο παρακάτω βίντεο τα πιο αναμενόμενα παιχνίδια του 2013-14 και προετοιμαστείτε για τρελό κάψιμο μπροστά στις οθόνες σας.

Εύσημα από τον Υπουργό Νίκο Δένδια προς τους Αστυνομικούς που συνέλαβαν τον Λιάπη

Στο να δώσει συγχαρητήρια προς τους αστυνομικούς που συνέλαβαν τον πρώην υπουργό κύριο Λιάπη προχώρησε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη κύριος Δένδιας.

Σε ομιλία του στην Ομοσπονδία Αστυνομικών μάλιστα τόνισε ότι οι αστυνομικοί που προχώρησαν στην σύλληψη απέδειξαν πως τους ενδιαφέρει μόνο η εφαρμογή του νόμου και τους έδωσε συγχαρητήρια.

Ο κύριος Δένδιας δεν ξέχασε να αναφέρει και το παράδειγμα αστυνομικών στην Ιρλανδία οι οποίοι είχαν κόψει κλήση σε Υπουργό που μίλαγε στο τηλέφωνο την ώρα που οδηγούσε.

Star Wars Battlefront 2014

Το Star Wars Battlefron έρχεται και πάλι να αναβιώσει στις οθόνες μας τις πιο επικές στιγμές δράσης.

Το παιχνίδι που ετοιμάζεται για το 2014 δίνει βάση στην μάχη και στο πως να επιβιώσει σε αυτήν. Οι μάχες όμως που αλλού θα μπορούσαν να γίνονται; Στο σύμπαν του Star Wars φυσικά.

Στο βίντεο δείτε το gameplay που ετοιμάζεται:

Τα καλύτερα Video Games του 2013

Όλοι λίγο πολύ πορωνόμαστε κατά καιρούς με βιντεοπαιχνίδια. Ποιά όμως είναι τα καλύτερα του 2013 μιας και φεύγει και αρχίζουν οι εκπτώσεις;

Στο παρακάτω βίντεο θα δείτε μια λίστα με το Top Ten της χρονιάς που φεύγει. Και καλό Gaming...

Η σύγκρουση των Ηπείρων

Παίκτες με ταλέντο σε παιχνίδια το League of Legends υπάρχουν σε όλο τον κόσμο.
Τι γίνεται όμως όταν έρχεται η ώρα οι καλύτεροι παίκτες δύο ηπείρων να συγκρουστούν; Απολαύστε στο βίντεο την μάχη ανάμεσα στους καλύτερους παίκτες της Βόρειας Αμερικής και της Ευρώπης

Dota 2 All Star Match

Τα E-sports είναι γεγονός. Σε κάθε χώρα δημιουργούνται πρωταθλήματα με τεράστια βραβεία για διάφορα παιχνίδια τα υποστηρίζουν διαδικτυακές αρένες ενώ ένα από τα παιχνίδια που έθεσαν τα θεμέλια για τέτοιου είδους εκδηλώσεων είναι η διάσημη Dota.

Πλέον έχουμε φτάσει στην Dota 2 και στο παρακάτω βίντεο θα παρακολουθήσετε ένα από τα πιο συγκλονιστικά match του Αυγούστου που μας πέρασε.

Enjoy:

Assasin's Creed 4 Gameplay

Η σειρά παιχνιδιών Assasin's Creed τα τελευταία χρόνια αποτελεί πραγματικά την "πόρωση" των θαυμαστών action games.

Στο παρακάτω βίντεο μπορούμε να θαυμάσουμε 13 λεπτά gameplay από το πασίγνωστο παιχνίδι καθώς και τα γραφικά τελευταίας τεχνολογίας που προσφέρει.

Enjoy:

Φτιάξτε σπιτικούς κουραμπίεδες

Οι κουραμπιέδες είναι από τα αγαπημένα γλυκά των χριστουγέννων. Ψάξαμε και βρήκαμε την πιο γευστική συνταγή για εσάς.

Απολαύστε την:
500γρ. βούτυρο γάλακτος
150γρ. άχνη ζάχαρη
600γρ. αλεύρι μαλακό (κοσκινισμένο)
3 βανίλιες
½ κ.γ. μοσχοκάρυδο
10γρ. μπέικιν πάουντερ
200γρ. αμύγδαλα καβουρντισμένα και χοντροκομμένα
1 κιλό άχνη ζάχαρη για πασπάλισμα

Πως να το φτιάξετε:

Σελίδες