Νοέμβριος 2013

Με λίγο θάρρος όλα γίνονται

Παλικάρια γεια σας, με λένε Κλεάνθη και θα σας πω για την γνωριμία μου με γυναίκα μου ( όχι ακόμα σε 1 μήνα)! Ήμουν πολύ καιρό σε μα σχέση που είχε χαθεί ο έρωτας πολύ καιρό αλλά θες από συνήθεια από ανάγκη από φόβο για να μην είμαι πάλι μόνος μου δεν έπαιρνα την απόφαση να χωρίσω. Κάποια στιγμή έτσι για την πλάκα μου γράφτηκα σε μια ιστοσελίδα το www.ellinespadou.com.

Μια δοκιμή για κάτι καλύτερο

Καλή μέρα σας, έχω μπει σε μια διαδικασία σκέψεις για μια συζήτηση που είχα με μια φίλη μου. Επειδή με βλέπει πόσο μόνη μου είμαι όλο αυτό τον καιρό μου πρότεινε να δοκιμάσω να γνωρίσω άντρα μέσω μηνυμάτων από το κινητό τηλέφωνο, και μάλιστα έκανε και μόνη της μια έρευνα και μου βρήκε την εταιρία Teligron LTD με τον πενταψήφιο αριθμό 54122. Το σκέφτομαι πολύ σοβαρά δεν έχω ξανακάνει τέτοιου είδος γνωριμία ξανά, μου φαίνεται λίγο περίεργο αλλά συγχρόνως με κεντρίζει κιόλας. Λέω να κάνω την εγγραφή μου έτσι κι αλλιώς δεν πιστεύω ότι έχω να χάσω και κάτι, θα σας ενημερώσω για νεότερα.

Μια νέα οπτική...

Όλοι μας σε αυτούς τους καιρούς που ζούμε έχουμε κλειστεί στον εαυτό μας και στο σπίτι μας φυσικά, η μόνη μας παρέα έχει γίνει η τηλεόραση και ο υπολογιστής. Βλέπω και από τον εαυτό μου ότι στον ελεύθερο χρόνο μου χωρίς δεύτερη σκέψη θα ανοίξω τον υπολογιστή μου και θα κάτσω με τις ώρες είτε για να διαβάσω τα νέα είτε για να χαζέψω αλλά και για να παίξω κάνα παιχνιδάκι να περάσει η ώρα μου.

Μια συμβουλή ρε παιδιά!

Καλή μέρα σας παιδιά, σκέφτομαι να χρησιμοποιήσω την εταιρία Teligron LTD για την υπηρεσία μηνυμάτων που έχει. Από ότι έχω διαβάσει με την βοήθεια του αριθμού 54122 Επειδή δεν έχω χρησιμοποιήσει τέτοιου είδους υπηρεσία ξανά, δεν ξέρω ακριβώς πως γίνεται όλο αυτό. Ο σκοπός που το κάνω όλο αυτό είναι γιατί θέλω να γνωρίσω έναν άνθρωπο που με δυσκολεύει όλη αυτή η διαδικασία. Έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για την συγκεκριμένη εταιρία και για αυτό επέλεξα αυτήν, πως όμως ακριβώς να κάνω την αρχή, νιώθω λίγο άγχος παρόλο που μου λένε όλοι ότι είναι πολύ εύκολο.

Σελίδες