Οκτώβριος 2013

Ερώτηση για τις υπηρεσίες μηνυμάτων

Γειααααα, γεια σας, είμαι η Μαρίνα και είμαι 19 χρονών, είχα ένα δεσμό επί 3 χρόνια με τον Γρηγόρη και είμασταν μαζί από το σχολείο. Πριν από 4 περίπου μήνες αποφασίσαμε να το τελειώσουμε μιας που αυτός πλέον σπουδάζει στην Πάτρα και εγώ στην Αθήνα και είχαμε αρχίσει να απομακρυνόμαστε καιρό τώρα. Θέλω να γνωρίσω κάποιον αλλά δεν έμαθα ποτέ μου να φλερτάρω μιας και από πολύ μικρή ηλικία είχα σχέση. Άκουσα για την Teligron LTD και ότι μπορείς να γνωριστείς με άλλους και να κάνεις επαφές από το 54122 από το κινητό σου. Τι γνώμη έχετε?

Συλλήψεις στην Πάτρα

Στο λιμάνι της Πάτρας που τον τελευταίο καιρό οι αρχές κάνουν συνέχεια ελέγχους έχουν συλληφθεί 6 διακινητές μεταναστών και 21 λαθρομετανάστες που δεν είχαν κανένα έγγραφο πάνω τους.

Τα καλύτερα έρχονται

Πρώτα πίστευα ότι ο έρωτας είναι ένα συναίσθημα που δύσκολα μπορείς να νιώσεις. Οι καιροί έχουν γίνει πολύ δύσκολοι και οι άνθρωποι δεν συνηθίζουν να επενδύουν ούτε σε σχέσεις αλλά ούτε και σε αισθήματα. Με αυτές τις σκέψεις και τους προβληματισμούς λοιπόν, αποφάσισα να αφιερωθώ ολοκληρωτικά στην δουλειά. Παρ'όλα αυτά η ανάγκη μου για επικοινωνία υπήρχε ακόμα. Δεν ήταν ότι με ενδιέφερε να κάνω μια σχέση γιατί είχα αποβάλλει τελείως αυτή την ιδέα η επικοινωνία όμως με έναν άνθρωπο πραγματικά μου έλειπε.

Κλείσιμο ραδιοφωνικού σταθμού

Ο πιο γνωστός ραδιοφωνικός σταθμός στην Σομαλία ο Radio Shabelle αναγκάστηκε να κλείσει μετά από έφοδο που έκαναν οι αρχές στις εγκαταστάσεις του επειδή τους κατηγορούσαν ότι κατέλαβαν παράνομα ένα κρατικό κτήριο.

Δεν υπάρχει άλλος χρόνος

Νιώθεις πως μεγαλώνοντας οι επιλογές για μία νέα ερωτική σχέση στενεύουν. Ο χρόνος που αφιερώνεις πλέον για μια επαγγελματική ζωή σου "τρώει" χρόνο από την προσωπική. Αυτό είναι το τίμημα της επιτυχίας.Τι γίνεται όμως με την ευτυχία σου?Η ανάγκη για μία σχέση με έναν άνθρωπο που έχεις κοινά ενδιαφέροντα και που σου ταιριάζει δε παύει να υπάρχει ποτέ.Ωστόσο οι σημερινές συνθήκες διαβίωσης δεν σου αφήνουν τον απαραίτητο χρόνο για να το επιτύχεις αυτό.Πλέον οι περισσότεροι απο εμάς έχουμε καταφύγει σε sites γνωριμιών ας μην κρυβόμαστε...

Οι διαφωνίες του Μπουτάρη

Ο Γιάννης Μπουτάρης ο δήμαρχος της Θεσσαλονίκης εκφράζει την διαφωνία του για την πρόσκληση της Χρυσής Αυγής στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου που θα πραγματοποιηθεί σε κεντρικό δρόμο της Θεσσαλονίκης και για αυτό θα σκεφτεί πάρα πολύ σοβαρά αν θα παρευρεθεί.

Σελίδες