Ιούλιος 2012

Τα μη επανδρωμένα αεροσκάφη, αμφισβητούμενη ...

Ειδικοί σε θέματα ασφαλείας, που εξετάζουν το παραπάνω πρόβλημα παρουσιάζουν στοιχεία σύμφωνα με τα οποία, αν και η χρήση μη επανδρωμένων αεροσκαφών έχει πράγματι αποδειχθεί επιτυχής για τη μείωση των τρομοκρατικών χτυπημάτων, έχει ταυτόχρονα προκαλέσει την αύξηση των μελών στρατιωτικών ή τρομοκρατικών ομάδων, όπως οι Ταλιμπάν, κάποιοι από τους οποίους διαμένουν μάλιστα σε κατοικημένες περιοχές και πόλεις.

Αποφασιστική στάση από τον κ. Σαμαρά

Αποφασισμένος να προχωρήσει άμεσα στην εξεύρεση των μέτρων ύψους 11,6 δισ. ευρώ, που αποτελούν «διαβατήριο» για την παραμονή της χώρας στην Ευρωζώνη, εμφανίσθηκε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς κατά τη χθεσινή σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών, παρά τις ενστάσεις τις οποίες διατύπωσαν οι πρόεδροι του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος και της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης. Ο κ.

Δηλώσεις Βενιζέλου μετά τη σύσκεψη των πολιτικών ...

Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να ανασχέσουμε την ύφεση, να προωθήσουμε ούν μέτρα που τροφοδοτούν την ανάπτυξη, να προωθήσουμε τις διαρθρωτικές αλλαγές για να γίενι η χώρα ένα κανονικό ευρωπαϊκό κράτος που λειτουργεί υπέρ των πολιτών του, να προχωρήσουμετις ιδιοωτι και να πετύχουμε τη δημοσιονομική προσαρμογή» είπε.

Η Apple ενδέχεται να επενδύσει στο Twitter

Η εταιρία θέλοντας να βελτιώσει τις χαμηλές επιδόσεις της στην κοινωνική δικτύωση, έχει ολοκληρώσει συνομιλίες με το Twitter για ενδεχόμενη στρατηγική επένδυση στην υπηρεσία. Φαίνεται, όμως, ότι οι συζητήσεις ανάμεσα στις δύο εταιρείες είναι ακόμη εμπιστευτικές, ενώ δεν έχουν καταλήξει σε συμφωνία. Οι έως τώρα συνομιλίες τους, πάντως, φανερώνουν ότι μπορούν να αποκτήσουν μία ισχυρή εταιρική σχέση, που θα ανταγωνιστεί εταιρείες όπως το Google και το Facebook.

L. Narjes: Ξέφρενες στιγμές στη Σκιάθο!

Φαίνεται πως οι Σποράδες έχουν γίνει hot προορισμός! Στη Σκιάθο λοιπόν βρίσκεται και η Laura από χθες, μαζί με τον σύντροφό της Δημήτρη Δαλάκο και τον Νίκο Βουρλιώτη, όπου τραγούδησε στο Bananarama.

Ολυμπιακοί Αγώνες-Κολύμβηση: Χρυσό μετάλλιο ο Λόχτε στα 400μ. μικτή ατομική

Ο Αμερικανός έδειξε ότι δεν έχει αντίπαλο στο αγώνισμα, καθώς από το ξεκίνημα της κούρσας πήρε το προβάδισμα και έφτασε άνετα στη νίκη και την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου με 4.05:18. Στην τέταρτη θέση περιορίστηκε ο Μάικλ Φελπς, που έδειξε από την αρχή ότι δεν ήταν σε καλή κατάσταση κι άντεξε μόνο στο πρώτο κατοστάρι.

Κύπρος: «Προσπαθούμε ο πόνος να είναι λιγότερο δυνατός», δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Πάει για την 9η θέση η Εθνική Παίδων

Μετά από ένα ισορροπημένο πρώτο ημίχρονο, η ελληνική ομάδα κυριάρχησε στο τρίτο δεκάλεπτο και υπερασπίστηκε με άνεση μέχρι το τέλος τη διαφορά που δημιούργησε. Το συγκρότημα του Μάνου Μανουσέλη θα αντιμετωπίσει αύριο το νικητή της αναμέτρησης Λιθουανία-Λετονία. Τα δεκάλεπτα: 22-19, 41-39, 59-48, 80-64. Ελλάδα: Τολιόπουλος 13 (1), Τσιόγκας 5 (1), Κώττας 3, Οικονομόπουλος 2, Ζώρζος 12 (2), Σκουλίδας 2, Μήτογλου 2, Ανδρεάδης 8, Σταμάτης 21 (2), Παπαγιάννης 1, Οικονομόπουλος 11, Τσαλμπούρης.

Από φέτος η μείωση εφάπαξ

Προκοπης Χατζηνικολαου Στην άμεση εφαρμογή μέτρων από το πακέτο των 11,5 δισ. ευρώ προσανατολίζεται τo οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης με στόχο να καλύψει τις αστοχίες του τρέχοντος προϋπολογισμού. Στα μέτρα αυτά περιλαμβάνονται, σύμφωνα με πληροφορίες, οι μειώσεις στα εφάπαξ των υπαλλήλων του δημόσιου τομέα, καθώς και μειώσεις στις αποδοχές των μελών του υπουργικού συμβουλίου και τα μισθώματα που καταβάλλει το Δημόσιο.

Παναθηναϊκός: Αβέβαιο το μέλλον του Καραγκούνη στους «πράσινους»

Μετά το σημερινό διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ και ερωτηθείς σχετικά ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Δημήτρης Γόντικας, κατέστησε σαφές ότι απόλυτη προτεραιότητα αποτελούν οι αναμετρήσεις του Τσάμπιονς Λιγκ με τη Μάδεργουελ. «Η ομάδα έχει πέσει μονά-ζυγά πάνω στα παιχνίδια με την Μάδεργουελ. Μπορεί να γίνει κάτι παράλληλα. Θα δούμε», δήλωσε ο κ. Γόντικας απαντώντας στη σχετική ερώτηση, αποκαλύπτοντας έτσι εμμέσως ότι το μέλλον του Καραγκούνη στον Παναθηναϊκό μόνο βέβαιο δεν θα πρέπει να θεωρείται.

Σελίδες