Ιούνιος 2012

Τρία τροχαία δυστυχήματα σε Ημαθία και Πέλλα

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Φόβοι για περισσότερα θύματα στο Κολοράντο

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Κ. Χατζηδάκης: Θα εργαστούμε για πιο δίκαιο και λειτουργικό πρόγραμμα

Cannot insert duplicate key row in object 'dbo.webcache_stories' with unique index 'index_webcache_stories_cs_id'. The duplicate key value is (2202424).

Ε. Παπαβασιλείου: Με ποιος διασκέδασε χθες το βράδυ;

Στην παρέα της ήταν ο Τρύφωνας Σαμαράς, η Μαρία Μπεκατώρου με τον σύζυγό της Αντώνη Αλεβιζόπουλο, η Νάντια Μπουλέ και άλλοι celebrities. Η ίδια, μάλιστα, ανέβασε και στο twitter της μια φωτογραφία με τον Τρύφωνα από τη χθεσινή βραδιά, λέγοντας: “Μα πόσο χαρούμενος άνθρωπος είναι”.

Παραιτήθηκε και από την θέση του προέδρου του Δ. ...

Παραιτήθηκε και από την θέση του προέδρου του Δ.Σ της Εθνικής Τράπεζας ο Βασίλης Ράπανος μετά την παραίτηση του από την θέση του υπουργού Οικονομικών. Σύμφωνα με τον Β. Ράπανο η παραίτηση του οφείλεται σε λόγους υγείας και με επιστολή του ζητά να αποδεσμευτεί και από των καθηκόντων του στην Εθνική Τράπεζα.

Μπούμερανγκ για τη Γερμανία η πολιτική της: Μείωση ...

Το μεγαλύτερο πλήγμα το έχει δεχθεί η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία, καθώς το 2008 οι Έλληνες ξόδεψαν 1,4 δισ. ευρώ για αυτοκίνητα από τη Γερμανία, το 2011 μόλις 368 εκατομμύρια. Σημαντική μείωση, αλλά όχι τόσο δραματική, κατέγραψαν και οι εισαγωγές γερμανικών μηχανών στην Ελλάδα. Το ίδιο διάστημα υποχώρησαν από τα 854 εκατομμύρια στα 363 εκατομμύρια.Την ίδια ώρα και σύμφωνα πάντα με τα στοιχεία της γερμανικής Ομοσπονδιακής Στατιστικής Υπηρεσίας οι Γερμανοί καταναλωτές αύξησαν την ζήτηση ελληνικών προϊόντων κατά 2,6%, ποσοστό που μεταφράζεται 1,96 δισ. ευρώ.

Παραιτήθηκε από τα οφειλόμενα ο Ιωαννίδης

Ο Γιάννης Ιωαννίδης διεκδικούσε πόσο ύψους 1,2 εκ. ευρώ από τους ερυθρόλευκους, μέσω κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής. Στην συνεδρίαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού (26/6), ο Ιωαννίδης ζήτησε την αναβολή της υπόθελης, αίτημα που αρνήθηκε η ΕΕΑ, η οποία τόνισε ότι αν ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού δεν θέλει την εκδίκαση της υπόθεσης, τότε πρέπει να παραιτηθεί από την αξίωσή του. Ετσι, ο υφυπουργός Αθλητισμού αποφάσισε να παραιτηθεί από την διεκδίκηση των χρημάτων, ωστόσο έχει το δικαίωμα να επαναφέρει την υπόθεση προς συζήτηση, υποβάλλοντας νέο αίτημα.

Στα 10 δις ευρώ το πακέτο βοήθειας για την Κύπρο

Η οικονομική στήριξη της Κύπρου από τον ευρωπαϊκό μηχανισμό στήριξης, για την οποία υπέβαλε χθες επίσημο αίτημα, μπορεί να φτάσει στο μισό του μεγέθους της οικονομίας της, γράφει το πρακτορείο Reuters επικαλούμενο κυπριακά μέσα ενημέρωσης.«Αναλόγως των αναγκών στην ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών αλλά και τον κρατικό προϋπολογισμό θα δοθούν τα χρήματα που θα λάβει η Κύπρος από το μηχανισμό στήριξης της Ε.Ε» δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών της Κύπρου, Βάσος Σιαρλής.

Ολυμπιακός: Απέκτησε Λούκοβιτς, ανανέωσε η Κοσμά

Η Λούκοβιτς (20, 1.90) ήταν πέρυσι στο ρόστερ της Περούτζια, το 2009 κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στο ευρωπαικό και το παγκόσμιο πρωτάθλημα νεανίδων και το 2010 το χρυσό στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα νεανίδων. Παράλληλα, η Σοφία Κοσμά συναντήθηκε με τον πρόεδρο του Ερασιτένχνη, Μιχάλη Κουντούρη, πήρε χρήματα για την περασμένη περίοδο και συμφώνησε να παίξει και του χρόνου στον Πειραιά.

Σελίδες