Απρίλιος 2012

Στη ΓΑΔΑ ο Ψωμιάδης

Ο πρώην μεγαλοπαράγοντας του ελληνικού ποδοσφαίρου και της ΠΑΕ Καβάλα παραδόθηκε το μεσημέρι (30/4) από τις Αρχές των Σκοπίων στις ελληνικές και στη συνέχεια οδηγήθηκε στην ΓΑΔΑ. Ο Ψωμιάδης, που είναι από τους κύριους κατηγορούμενους για την υπόθεση των στημένων αγώνων, θα βρεθεί την Τρίτη (1/5) ενώπιον του εισαγγελέα για να εκτελεστεί το ένταλμα και να αποφασιστεί σε ποιες φυλακές θα οδηγηθεί, αφού έχει ήδη κριθεί προφυλακιστέος. Στη ΓΑΔΑ,

Ηλίας Βρεττός

  Αυτό θα είναι το τρίτο άλμπουμ του, δείγμα του οποίου θα κυκλοφορήσει μάλιστα σε λίγες μέρες. Παράλληλα, ο νεαρός τραγουδιστής πραγματοποιεί αυτή την περίοδο μια σειρά εμφανίσεων σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας.

Ερχεται ηλεκτρονικό "φακέλωμα" και για τα ...

Με το νέο σύστημα το Υπουργείο Οικονομικών υπολογίζει πως το δημόσιο θα εξοικονομεί περισσότερα από 30 εκατομμύρια ευρώ κάθε χρόνο, σε σχέση με τον τρόπο που λειτουργεί σήμερα το σύστημα. Αντί λοιπόν να στέλνεται η ειδοποίηση σε 4,5 εκατομμύρια ιδιοκτήτες Ι.Χ. αυτοκινήτων, φέτος το υπουργείο Οικονομικών θα καλέσει με μια ανακοίνωση όλους τους ιδιοκτήτες να σπεύσουν μόνοι τους στις τράπεζες για να πληρώσουν τα τέλη κυκλοφορίας των αυτοκινήτων τους για το 2013.

Κουκέτες μετά νιπτήρος και ντουζιέρας

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του site διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Ποιες οι προϋποθέσεις για να διεκδικήσετε μείωση ...

- Σε συνδυασμό με το το άρθρο 388 του Αστικού Κώδικα αν τα περιστατικά στα οποία κυρίως, ενόψει της καλής πίστης και των συναλλακτικών ηθών, τα μέρη στήριξαν τη σύναψη αμφοτεροβαρούς σύμβασης, μεταβλήθηκαν ύστερα, από λόγους που ήταν έκτακτοι και δεν μπορούσαν να προβλεφθούν, και από τη μεταβολή αυτή η παροχή του οφειλέτη, ενόψει και της αντιπαροχής, έγινε υπέρμετρα επαχθής, το δικαστήριο μπορεί κατά την κρίση του με αίτηση του οφειλέτη να την αναγάγει στο μέτρο που αρμόζει και να αποφασίσει τη λύση της σύμβασης εξολοκλήρου ή κατά το μέρος που δεν εκτελέστηκε ακόμη.

Στηρίζει Τσέλσι με προϋποθέσεις ο Βενγκέρ

"Αν πάρει η Αρσεναλ την τρίτη θέση, φυσικά θα την υποστηρίξω γιατί είναι καλό για την Premier League. Αν όμως είμαστε τέταρτοι, τότε θα ήμουν... μαζοχιστής να εύχομαι να το κατακτήσει", δήλωσε ο αλσατός τεχνικός. Σε περίπτωση που η Τσέλσι νικήσει τη Μπάγερν στις 19 Μαϊου στο Μόναχο, προκρίνεται αυτομάτως στην επόμενη διοργάνωση, ως κάτοχος του τροπαίου. Ομως, η Premier League στέλνει τις τέσσερις πρώτες ομάδες της βαθμολογίας στο Champions League και οι "μπλε" -όπως φαίνεται- δεν θα είναι μία από αυτές. Αρα θα κλέψουν τη θέση της τέταρτης.

Σοβαροί ακομπλεξάριστοι και Γερμανοί…

Υπάρχουν ομάδες για τις οποίες στην Ελλάδα ξέρουμε τα πάντα (όπως π.χ η Λίβερπουλ), άλλες για τις οποίες νομίζουμε ότι ξέρουμε τα πάντα (όπως η Μπάρτσα και η Ρεάλ) και άλλες τεράστιες για τις οποίες δεν ξέρουμε τίποτα – η Μπάγερν Μονάχου π.χ είναι μια από αυτές. Από τότε που τη θυμάμαι τη Μπάγερν ήταν μεγάλη και δυνατή και η εξήγηση που έδινα για τις δυνατότητες της, πριν μάθω κάποια πράγματα για τη λειτουργία της, είναι ότι πρόκειται για πρωταθλήτρια Γερμανίας και άρα τέτοια πρέπει να είναι.

Aπαντάει γραπτώς ο Τζίγκερ στα ερωτήματα για τη ΓΗΠΕΛ

Με επιστολή του και δύο υπομνήματα που έστειλε σε όλους τους μετόχους της ΠΑΕ, ο Γιάννης Βαρδινογιάννης τονίζει ότι θα απαντήσει γραπτώς σε όλα τα ερωτήματά τους σχετικά με τη ΓΗΠΕΛ, αρκεί να του έχουν κοινοποιηθεί μέχρι την 4η Μαΐου. Τονίζει μεταξύ άλλων στην επιστολή του τα εξής: «Τη 18η Απριλίου 2012, κατά τη διάρκεια της Γ.Σ. με αποκλειστικό θέμα την εκλογή νέου Δ.Σ. της ΠΑΕ, ζητήθηκε, εκτός ημερησίας διατάξεως, να γίνει λογοδοσία ενόψει του επόμενου Δ.Σ. σχετικά με τη ΓΗΠΕΛ. Προς ικανοποίηση του αιτήματος αυτού κι ενόψει της Γ.Σ.

Σελίδες