Ο άντρας χωρίς πέος που έχει κοιμηθεί με περισσότερες απο 100 γυναίκες.

Μία ιδιαίτερη περίπτωση ήρθε στο φως της δημοσιότητας, με έναν άντρα απο τη Μεγάλη Βρετανία ο οποίος γεννήθηκε χωρίς πέος και παρόλα'αυτά ισχυρίζεται πως έχει κάνει σεξ με περισσότερες απο 100 γυναίκες στη ζωή του μέχρι στιγμής.

Ο λόγος για τον 40χρονο Άντριου Γουάλντ, ο οποίος γεννήθηκε με μία εξαιρετικά σπάνια πάθηση, η οποία είναι γνωστή και ως εκστροφή της ουροδόχου κύστης, προκαλώντας έτσι την εσωτερική ανάπτυξη του πέους του.

Όταν όμως ερωτήθηκε πώς έχει κάνει σεξ με τόσες γυναίκες, ο ίδιος εξήγησε πως είναι πολύ καλός με τα λόγια και ξέρει ακριβώς τί να πει στις γυναίκες για να τις γοητεύσει. Μέχρι στιγμής, καμία απο τις γυναίκες με τις οποίες έχει συνάψει σχέση δεν γνώριζαν για την ιδιομορφία του ενώ ανέφερε πως χρησιμοποιούσε στα one night stand του τη δικαιολογία πως έχει κάνει χρήση ουσιών και δεν μπορεί να "λειτουργήσει".

Η αλήθεια βέβαια ήταν κάπου στη μέση, καθώς ο 40χρονος είχε όντως καταφύγει στις ουσίες για να ξεχαστεί. Τώρα ο Άντριου ετοιμάζεται να υποστεί μία σειρά επεμβάσεων, οι οποίες θα του χαρίσουν σε βάθος δύο ετών ένα πλήρως λειτουργικό πέος.

Tags: