Κατσαβάκης: Δεν μπορεί ο κάθε παίκτης να είναι αυθάδης απέναντι στον προπονητή

 

Ο Μάκης Κατσαβάκης χαρακτήρισε άδικο το αποτέλεσμα στο Κλεάνθης Βικελίδης εκτιμώντας ότι ο Αρης άξιζε τους βαθμούς της νίκης, βάσει συνολικής απόδοσης. Αναφέρθηκε επίσης στον λόγο του αποκλεισμού των Βελλίδη, Παπαστεριανού από την 11αδα.

 

«Θεωρούσα βασικό τον Παπαστεριανό, είπαμε κάποια πράγματα κι έμεινε εκτός 18άδας. Πρέπει να ξέρετε ότι υπάρχουν ακόμη κατάλοιπα που άφησαν τα παιδιά που έφυγαν πέρυσι και πρέπει να τα ξεκαθαρίσουμε. Δεν μπορεί ο κάθε παίκτης να είναι αυθάδης απέναντι στον προπονητή και στους συνεργάτες του. Πρέπει ο εγωισμός, τα νεύρα και οι μαγκιές να αφήνονται στην άκρη. Οσο για τον Βελλίδη, το χόντρυνε πολύ και θα μιλήσω με τη διοίκηση», είπε, δείχνοντας ότι το ζήτημα των δύο παικτών μεταφέρθηκε πλέον στη διοικηση.
Σχετικά με το παιχνίδι υποστήριξε ότι «θέλαμε κάτι καλύτερο τόσο για τον εαυτό μας, όσο και για τον κόσμο. Θεωρώ ότι ήμασταν βελτιωμένοι, δεν μπορούμε να έχουμε παράπονο από την εμφάνιση, αλλά είναι άδικο το αποτέλεσμα. Αξίζαμε κάτι παραπάνω. Ανατρέψαμε την άσχημη εικόνα που είχαμε στη πρεμιέρα, θεωρώ ότι δικαιούμασταν τους βαθμούς».
Ρωτήθηκε για την εμφάνιση της ομάδας στο δεύτερο μέρος και απάντησε ότι «απειληθήκαμε σε 2-3 περιπτώσεις από τον ΟΦΗ, θεωρώ όμως ότι θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει το προβάδισμα στο πρώτο ημίχρονο».
Ρωτήθηκε για την απόδοση του Καπετάνου και απάντησε ότι «έχασε μεγάλο κομμάτι της προετοιμασίας λόγω τραυματισμού, χρειάζεται χρόνο, δεν μπορούμε να τον κατακρίνουμε για 2-3 λανθασμένες πάσες. Θα βασιστούμε πάνω σε αυτά τα παιδιά. Σίγουρα, θα ήθελα να ήταν σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση, αλλά πρέπει να στηρίξουμε τα παιδιά».
Την ίδια ώρα πάντως, επικρατεί η φημολογία περί του προβληματισμού στις τάξεις της ΠΑΕ Αρης για τον Μάκη Κατσαβάκη. Υπολογίζονται τα αρνητικά αποτελέσματα, οι εμφανίσεις της ομάδας, αλλά και τα διάφορα περιστατικά που έχουν λάβει χώρα, κυρίως το τελευταίο διάστημα, μεταξύ του έμπειρου τεχνικού με αρκετούς παίκτες. Με τελευταίους τους Παπαστεριανό, Βελλίδη.