Ζητά ψυχίατρο ο Αλβανός «πιστολέρο».

Απο μεγάλα ψυχολογικά προβλήματα υποστηρίζει πως βασανίζεται ο Αλβανός «πιστολέρο», Αρμπέρ Μπάκο και ζητά βοήθεια απο ψυχίατρο, όπως δήλωσε κατά τη διάρκεια της απολογίας του στην 8η τακτική ανακρίτρια, καθώς, όπως υποστηρίζει και ο ίδιος, έχει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα και όταν καταναλώσει αλκόολ, δεν ξέρει τί κάνει και χάνει τον έλεγχο.

«Μόνο με τη Ρεζάτα νιώθω ήρεμος», φέρεται να δήλωσε ο δράστης, αναφερόμενος πάντα στη σύντροφο του, η οποία, αφού απολογήθηκε για υπόθαλψη εγκληματία, αφέθηκε ελεύθερη υπό όρους. Σύμφωνα μάλιστα με λεγόμενα του ίδιου, ο Αρμπέρ Μπάκο σκοπεύει να της ζητήσει να παντρευτούνε.

Ανακρίτρια και εισαγγελέας αποφάσισαν την προφυλάκιση του κατηγορούμενου, ο οποίος τελικά απολογήθηκε με τη βοήθεια διερμηνέα και χωρίς δικηγόρο, για σωρεία κακουργηματικών πράξεων μεταξύ των οποίων και για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε μπαρ στο Μεταξουργείο. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Αρμπέρ Μπάκο στην απολογία του αποδέχθηκε όλες τις ενέργειες που του καταλογίζουν. Μάλιστα, αναφερόμενος στο επεισόδιο στο Μεταξουργείο είπε πως συμμετείχε μαζί με τον συγκατηγορούμενο του Ολντί αλλά σε καμία περίπτωση δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει.

Tags: