Εντυπωσιακά μεγάλος ο αριθμός των ανδρών που έκαναν σεξ παρά τη θέλησή τους

Ξεχάστε όσα ξέρατε για την σεξουαλική λίμπιντο των ανδρών, καθώς η επόμενη είδηση θα σας τρελάνει. Περίπου οι μισοί από τους ερωτηθέντες άντρες, υποστηρίζουν πως στα μαθητικά τους και τα φοιτητικά τους χρόνια έκαναν σεξ παρά τη θέλησή τους με υπερβολικά δυναμικές γυναίκες.
Σύμφωνα με την έρευνα, από τους 284 άνδρες που συμετείχαν, το 18% έκανε σεξ με τη βία, 31% εξαναγκάστηκε με λεκτικό τρόπο ενώ το 26% αποπλανήθηκε με σεξουαλικές συμπεριφορές. Οι μισοί από αυτούς ανέφεραν πως τελικά έκαναν σεξ χωρίς τη θέλησή τους.
Πως όμως γίνεται αυτό, αφού οι άνδρες είναι πιο σωματώδεις από τις γυναίκες και εύκολα θα μπορούσαν να τις αντιμετωπίσουν... Μάλλον η βία που τους ασκείται δεν είναι σωματική αλλά ψυχολογική. Άσχετα όμως με τον τρόπο που γίνεται, οι επιστήμονες θεωρούν πως θα πρέπει να δώσουμε βάση στο πως θα βοηθήσουμε τα θύματα τέτοιων συμπεριφορών, καθώς οι άνδρες εκ φύσεως είναι πολύ δύσκολο να παραδεχτούν πως κάτι τέτοιο πράγματι συνέβη, και όταν το παραδέχονται δεν περιγράφουν το περιστατικό.